Steeds meer last van stressklachten?

Burnout Amsterdam
voor Particulieren en ZZP-ers

Verloop van het traject

Het traject start met een kennismakings-/intakegesprek van 1,5 uur. Hierin maakt u kennis met uw coach, bekijkt u of er een ‘klik’ is, bespreekt u gezamenlijk uw situatie en de doelen van het traject. Vervolgens ontvangt u een opdrachtbevestiging waar u akkoord op kunt geven.

Na uw akkoord start het traject met een serie gesprekken (tussen de 5-8 gesprekken) eens in de 2 of 3 weken. Hierin werkt uw met uw coach aan gerichte doelen.

Aan het eind van het traject bespreekt u met uw coach in hoeverre de doelen behaald zijn en of het traject kan worden afgerond.

Werkwijze

Na het intakegesprek ontvangt u als opdrachtgever een opdrachtbevestiging met daarin vermeld: de doelen, aantal benodigde sessies en de kosten. Desgewenst hebben we telefonisch contact met uw contactpersoon in de organisatie  (HR adviseur of leidinggevende, eventueel bedrijfsarts).

Aanmelding

U kunt zich direct aanmelden voor een vrijblijvend intake-/kennismakingsgesprek door te mailen, info@burnoutamsterdam.nl of te bellen 06 24 24 7333. Wij nemen dan dezelfde of uiterlijk de volgende dag contact met u op. U kunt vaak binnen een week een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.