Wat zeggen anderen over Burnout Amsterdam

De ervaren coaches van Burnout Amsterdam verzorgen al jarenlang trajecten voor klanten in het bedrijfsleven, non-profit, MKB en voor particulieren. Lees hier hoe klanten hun traject hebben ervaren.

Sanne, arts assistent

Je geeft veel persoonlijke aandacht, bent enthousiast en ik voelde me op mijn gemak. Ik heb veel aan het traject gehad. Ik heb veel op een rijtje gekregen en je hebt mij geholpen om zelf de antwoorden te vinden. Ik ging zonder verwachtingen het traject in, maar er is me zoveel duidelijk geworden. Als je twijfelt…. zeker doen. Ik heb je al aangeraden bij collega’s.

Jullie aanpak is heel duidelijk, ook met goede uitleg. Dat heeft mij heel erg geholpen in het proces wat je doorgaat. Daardoor begreep ik wat er in mijn lichaam gebeurde en kon ik het ook goed toepassen. Een aantal maanden geleden had ik niet gedacht de ik weer zo positief zou zijn!

Als ik hier eerder had gezeten was ik veel sneller hersteld.

Leon, teammanager

Ik heb veel aangeleerd en ook afgeleerd. We hadden open en eerlijke gesprekken, jouw stijl is no-nonsense. Ik heb veel resultaat geboekt en de vooraf afgesproken doelen behaald. De situatie is niet veel gewijzigd, maar ik kan wel anders omgaan met de situatie. Ik heb er de rest van mijn leven wat aan, ook in mijn privéleven.

Voor ik me aanmeldde had ik het idee dat het nooit meer goed zou komen. Je gaf me zoveel vertrouwen dat ik nu ook uit andere tegenslagen kan komen. Ik zit niet meer op de automatische piloot, de adrenaline rush is weg. Ik luister veel meer naar mijn lichaam, ben me bewust van patronen en hoe ik die kan veranderen. Ik ben weer met energie aan het werk en ben positief verrast dat dit zo kon.

Pierre, project manager

Toen ik startte met de coaching was ik lichamelijk en mentaal op. Ik had een gevoel van ’het zal allemaal wel’. Ik had het gevoel alsof ik gefaald had.  Nu ben ik me bewuster van wat er aan de hand was. Ik heb het vertrouwen in mezelf en mijn lichaam terug. Ik ben een stuk relaxter, er hoeft niet meer zoveel. Bizar hoeveel er veranderd is in 3 maanden tijd. Dat had ik nooit verwacht.

Manja Mauser, portfolio manager

Je bent een warme persoonlijkheid, je begreep me, gaf me ruimte, bewoog met me mee in mijn tempo. En je hebt humor, het luchtige mag er ook zijn. Ik ga je aanraden, sterker nog ik heb je al aangeraden. En je bent niet zo ‘zij-ig’, je bent no-nonsense.

Medewerker sales

Ik ben dankbaar dat je mij de handvaten hebt gegeven om oude patronen te doorbreken. Ik heb 9 maanden thuis gezeten en dat hielp niet of nauwelijks. Deze gesprekken zijn echt een omslag voor me geweest. Vanaf dat moment is er een omslag gekomen om te herstellen. Als ik hier eerder had gezeten was ik veel sneller hersteld.

Alex Boon, projectmanager Schiphol

Het was een mooi traject dat ik met één quote kan samenvatten: ‘De leuk is weer terug!’ 

Ronald

Mijn coachingstraject heb ik als heel positief ervaren. Ik had een heel prettige coach.  Zij wist mij met een persoonlijke touch te raken en in beweging te krijgen.

Dominique Heemskerk, HR adviseur, Expeditors

Ik heb veel meer balans. Je stelt mensen gerust, waardeert de persoon en hebt geen oordeel. De coaching heb ik ervaren als heel direct en dan positief direct. 
Je hield me een spiegel voor, liet me zelf nadenken en in mezelf geloven. Al met al was het een mooie reis. Ik ben een ‘vernieuwde versie’ van mezelf geworden.