Op zoek naar een specialist in stress- en burnoutbegeleiding?

Burnout Amsterdam
voor bedrijven

Verloop van het traject

We starten altijd met een kennismakings-/intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bespreken uw medewerker en de coach wat zijn/haar situatie is, wat uw medewerker met het coachingstraject wil bereiken (doelen) en of er een ‘klik’ is. Samen stellen ze de doelen van het traject vast. U ontvangt vervolgens een offerte.

Na uw akkoord op de offerte starten we met een serie gesprekken (tussen de 5-8 gesprekken), eens in de 2 of 3 weken. Hierin werken uw medewerker en de coach gericht aan de vastgestelde doelen.

Aan het eind van het traject evalueren we of deze doelen behaald zijn. Dit koppelen we terug aan u als opdrachtgever.

Werkwijze

Na het intakegesprek ontvangt u als opdrachtgever een opdrachtbevestiging met daarin vermeld: de doelen, aantal benodigde sessies en de kosten. Desgewenst is er telefonisch contact met de opdrachtgever (HR adviseur of leidinggevende, eventueel bedrijfsarts).

Aanmelding

U kunt uw medewerker direct telefonisch (06- 24 24 7333) of per mail (info@burnoutamsterdam.nl) bij ons aanmelden. We nemen dan vaak dezelfde of uiterlijk de volgende dag contact met u op. Desgewenst kan de coach ook direct contact opnemen met uw medewerker om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Mocht er onverhoopt geen klik zijn tussen medewerker en coach dan berekenen wij geen kosten voor dit kennismakingsgesprek en brengen we de medewerker graag met één van onze andere coaches in contact.