Even voorstellen

Team

Ons Team

We werken met een enthousiast team van zeer ervaren coaches die allen gespecialiseerd zijn in burnoutbegeleiding. Alle coaches hebben al vele mensen succesvol begeleid om te herstellen van stressklachten of burnout. We weten waar we moeten zoeken en wat echt helpt om zo snel mogelijk van je klachten af te komen. We zetten al onze professionele kennis en ervaring graag in om te zorgen dat je energie terugkomt en je blijvend herstelt.

Als coach zijn we altijd benieuwd naar hoe u nu juist in deze situatie bent gekomen. Wat speelt er in uw werk-/privésituatie? Waardoor werkt u zo hard? En wat is er lastig aan afremmen, nee zeggen en net zo goed voor jezelf zorgen als je vaak voor anderen doet?

Zodra we dat weten kunnen we kijken naar een duurzame oplossing. Een manier die u echt helpt om blijvend uw energie in balans te krijgen. Waardoor u met meer gemak en plezier aan het werk bent en blijft. En u waarschijnlijk meer lol in uw werk en privéleven hebt.

 

Portret Klaran

Klaran van 't Vlie

Ik ben organisatiepsycholoog en oprichter van Burnout Amsterdam. Een psycholoog/coach die die met beide benen op de grond staat, no-nonsense, betrokken en met de diepgang die nodig is. Ik vind het belangrijk dat u na ieder gesprek het gevoel hebt dat u aan het denken bent gezet en dat u iets kunt met wat we hebben besproken.

Zelf hou ik ook van hard werken, dat heb ik m’n hele leven gedaan. En ik heb met vallen en opstaan steeds beter geleerd om dat op zo’n manier te doen dat mijn eigen work-/life balance goed blijft.

Samen met mijn team werk ik dagelijks met mensen die oververmoeid dreigen te raken of burnout zijn. En heb de theorie vele malen succesvol in de praktijk toegepast.

Wat anderen zeggen